divendres, 23 de novembre del 2018

COMENCEM ELCONTE VIATGER!

AQUEST CURS...



El Pla lector està format per diferents projectes que es decideixen als diferents cursos de l’escola i que requereixen la col·laboració de tots els alumnes i les seves famílies. 
Cada curs és diferent, i aquest any els Barrufets volem fer un bagul de joguines:
Expliqueu-nos quina és la joguina preferida de casa i, en cas que la pugueu posar a dins de la maleta, porteu-nos-la a l'escola.
Us donarem una petita làmina perquè l'ompliu amb l'ajuda dels vostres fills i filles; així anirem recordant la de tots els companys.
Us volem dir que és molt important que el nen o la nena participi activament a fer la làmina, ja que sentir-se autor il·lustrador d'una part del treball de l'escola els és molt enriquidor i es potencia la seva autoestima i la seva creativitat. Hem de conscienciar-los de la importància que té el fet de no perdre la maleta ni malmetre-la, ja que ha d'arribar a la propera família en el millor estat possible.
La maleta només la tindreu a casa vostra durant una setmana i s'haurà de retornar a l'escola el dia estipulat per tal que pugui viatjar per totes les cases dels companys.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que sigui una gran experiència per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada